El llibre

Quan es va emetre Bola de Drac per primera vegada, els responsables de la programació de TV3 poc s’imaginaven que havien posat en marxa un fenomen únic i irrepetible que no només marcaria diverses generacions, sinó que, dues dècades després, continuaria fascinant grans i petits.

Però Bola de Drac no seria el que és sense en Marc Zanni i en Joan Sanz, que van donar veu, en el sentit més estricte de la paraula, a en Son Goku i en Vegeta. En agraïment a tots els seus seguidors fidels, aquests professionals del doblatge han volgut explicar-nos amb les seves pròpies paraules com van viure i què va suposar per a ells posar-se en la pell d’aquests dos personatges al llibre LA SÈRIE DE LA TEVA VIDA. Anècdotes i secrets de la mítica sèrie d’animació amb els quals podrem recuperar alguns dels millors moments de la nostra vida.

Perquè… què seria de la nostra infància i joventut sense Bola de Drac?

Libro_3d

LA SÈRIE DE LA TEVA VIDA ja està a la venda a totes les llibreries editat per Norma Editorial.
Inclou una versió audiollibre en CD.
PVP: 19,50 €

Per a més informació, segueix-nos al nostre blog oficial i xarxes socials:
Twitter: @laserietevavida
Facebook: laseriedelatevavida

autores

Vols saber com és La sèrie de la teva vida?

Per molt que diguem que el llibre del Marc Zanni i el Joan Sanz està molt bé, que es molt divertit i que la lectura es molt agraïda, no hi ha res millor que provar-ho un mateix per estar convençut del tot. En aquest mateix blog ja podeu llegir un capítol del llibre per comprovar que es una compra del més recomanable!

Però no només això: també teniu la oportunitat d’escoltar un dels capítols narrats pels autors: recordeu que el llibre inclou la versió àudio explicada pel Marc i en Joan!


Marc Zanni y Joan Sanz presenten el llibre LA SÈRIE DE LA TEVA VIDA.

 

Si no ho trobes a la teva llibreria habitual, pots comprar-lo online a la nostra botiga virtual, normacomics.com/laseriedelatevavida

Deixa el teu comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.