La sèrie de la teva vida

Quan es va emetre Bola de Drac per primera vegada, els responsables de la programació de TV3 poc s’imaginaven que havien posat en marxa un fenomen únic i irrepetible que no només marcaria diverses generacions, sinó que, dues dècades després, continuaria fascinant grans i petits.

Però Bola de Drac no seria el que és sense en Marc Zanni i en Joan Sanz, que van donar veu, en el sentit més estricte de la paraula, a en Son Goku i en Vegeta. En agraïment a tots els seus seguidors fidels, aquests professionals del doblatge han volgut explicar-nos amb les seves pròpies paraules com van viure i què va suposar per a ells posar-se en la pell d’aquests dos personatges. Anècdotes i secrets de la mítica sèrie d’animació amb els quals podrem recuperar alguns dels millors moments de la nostra vida.
Perquè… què seria de la nostra infància i joventut sense Bola de Drac?

1 Comentari

Deixa el teu comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.