¡La sèrie de la teva vida a Mangatuna!

De l’1 al 4 de maig, a  l’Ametlla de Mar es celebra el I Festival Mangatuna, unes jornades dedicades al manga, l’anime, el cosplay i en general, la cultura japonesa. I com no, el Marc i en Joan no s’ho podien perdre!!

Els trobareu el proper dissabte 3 de maig signant exemplars de La sèrie de la teva vida a les llibreries Canigó (a partir de les 12 hores), a la llibreria Sant Jordi (a les 16.30 hores) i més tard, a les 18 hores, els trobareu fent de les seves al Poliesportiu municipal de l’Ametlla de Mar.

No us perdeu aquesta oportunitat de conèixer les veus catalanes d’en Son Goku i en Vegeta i descobrir mil anècdotes del doblatge de Bola de Drac i d’altres sèries i animes que han protagonitzat.

¡Us hi esperem!

Deixa el teu comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.