El doblatge i La sèrie de la teva vida al XIX Saló del Manga!

En general, la feina d’un doblador acostuma a passar desapercebuda. De fet, els mateixos professionals diuen que així ha de ser, ja que la seva tasca consisteix en aconseguir que l’espectador oblidi que aquesta sèrie, originalment, estava en un idioma diferent.

Al nostre país podem estar orgullosos amb els grans dobladors que tenim, i en el cas de l’anime encara més, ja que comptem amb grans veus la popularitat ha transcendit l’anonimat de ser » la veu de». Aquest és el cas de Marc Zanni i Joan Sanz, els dobladors de Bola de Drac, que van viure de forma molt especial aquest fenomen a Catalunya .

 

El seu llibre La sèrie de la teva vida explica com va ser donar vida a Son Goku i Vegeta, dos dels personatges més famosos de l’anime a nivell mundial, així com les seves anècdotes sobre el doblatge d’aquesta i altres famoses sèries. Gràcies a la càlida acollida del llibre es van adonar que, a part de l’interès que suscita el ser la veu de Goku o Vegeta, molta gent vol saber més sobre el món del doblatge. Què es necessita per dedicar-se al doblatge? Quins estudis cursar, a quines dificultats et pots enfrontar al llarg de la teva carrera?

És per això que en aquest XIX Saló del Manga Marc, Joan i el seu amic i col·lega Carles Lladó (més conegut per donar vida a Luffy de One Piece) seran presents en un stand on el màxim protagonista és el doblatge d’anime. Allà no només podreu comprar (i aconseguir que us signin) un exemplar del seu llibre, sinó informar de la seva iniciativa M’anima l’ anime on podreu apropar-vos una mica més a aquesta fascinant professió.

Els trobareu a l‘stand número 24 tots els dies que duri l’esdeveniment, i a més, el diumenge de 13:30 a 14:30 signaran a l’stand de Selecta Visión i per la tarda, a partir de les 18:30 h, presentaran el seu llibre i la seva iniciativa en el marc del Saló.

Si aneu a visitar el Saló us animem a que no oblideu passar pel seu stand i els feu una visita perquè estan preparant un munt de sorpreses, no us les perdeu!

Deixa el teu comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.