Marc Zanni i Joan Sanz a les festes de Poblenou!

Aquest cap de setmana el barri barceloní de Poblenou celebra la seva Festa Major, i quina millor manera de fer-ho que amb les veus d’en Goku i en Vegeta? El divendres dia 6 de setembre a les 19:00 hores us esperem a tots al carrer Pujades 195 on, amb la col·laboració de la llibreria ETCETERA podreu assistir a la presentació del llibre La sèrie de la teva vida i conèixer al Marc Zanni i en Joan Sanz.

Si teniu la oportunitat, no us la perdeu per res del món! Com ja ens tenen acostumats la presentació estarà plena de bon humor, anècdotes del doblatge de Bola de Drac i de també d’altres de les sèries en les que han treballat aquests dos grans professionals.

Apunteu-vos bé la data!!

Deixa el teu comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.