Ens veiem al concurs de manga de Manlleu!

El concurs de dibuix manga de Manlleu es un dels certàmens més coneguts al nostre país relacionats amb el manga. En aquesta novena edició, els guanyadors rebran els seus guardons de mans de dos persones ben especials: parlem d’en Marc Zanni i en Joan Sanz, que com ja sabeu son els dobladors catalans d’en Son Goku i en Vegeta de Bola de Drac.

L’entrega de premis, que es celebrarà aquest proper dissabte dia 27 d’abril a les 17:30 a la sala d’exposicions de Can Puget (Manlleu), també comptarà amb una petita presentació del llibre a càrrec dels seus autors i de la possibilitat de poder aconseguir un exemplar signat de La sèrie de la teva vida, gràcies a la col·laboració de la llibreria Món de Còmics.

Si esteu per la zona, no dubteu en passar a saludar!!

Deixa el teu comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.